Steeds meer consumenten worden zich bewust van de mogelijkheden die de natuur ze biedt. De consument houdt zich meer dan ooit bezig om gezond, groen en bewust te leven. De bijen- en vlinderpopulatie daalt en dit heeft gevolgen voor de natuurlijke biodiversiteit. De producten van EasySeeds sluiten hier naadloos op aan, de perfecte green gift dus!

Groen

De zaadmat van EasySeeds is volledig natuurlijk afbreekbaar. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke stoffen, zoals houtpulp voor het papier, breekt de zaadmat natuurlijk af.

Gemakkelijk

Het kweken van groente en bloemen is nu makkelijker dan ooit te voren! De zaadmat houdt onkruid tegen en de zaden zijn altijd op de juiste afstand gezaaid voor het beste resultaat!

Goed en gezond!

De zaadmat van EasySeeds is goed voor natuur en gezondheid. Met de bloemenmat draag je je steentje bij aan de bijen- en vlinderpopulatie en met de salade mat kweek je je eigen gezonde salade!

De Bloemenmat

.
De consument kan door middel van de bloemenmat bewust gemaakt worden van dit probleem en op een gemakkelijke manier zijn steentje bijdragen aan de verbetering van de bijen- en vlinderpopulatie. De bloemenmat is ook te combineren met bijvoorbeeld een insectenhotel voor in de tuin.

Verkrijgbaar in twee varianten: Bee- en Butterfly-Mix.

Gepersonaliseerd leverbaar bij een minimale afname van 100 stuks. Bij een minimale van 2.500 stuks is een customized verpakking mogelijk. Meer informatie over de Bloemenmat vindt u hier.

De Salade Mat

.
Met de Salade Mat kan de consument op een gemakkelijke en leuke manier eigenhandig groenten oogsten uit eigen (mini) tuin. Dit is momenteel hipper dan dat het ooit geweest is! De Salade Mat is ook te combineren met bijvoorbeeld een custom Salad Shaker waar je je salade in mee kunt nemen.

Verkrijgbaar in drie varianten: Summer Salad, Green Leaf en Oriental Leaf.

Gepersonaliseerd leverbaar bij een minimale afname van 100 stuks. Bij een minimale van 2.500 stuks is een customized verpakking mogelijk. Meer informatie over de Salade Mat vindt u hier.

Samples aanvragen of meer informatie?

Wilt u meer informatie of samples ontvangen? Heeft u vragen over de mogelijkheden met EasySeeds als relatiegeschenk en de levertijd?

Neem telefonisch (0228 22 21 15) of via onderstaand contactformulier contact met ons en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

Naam*

Bedrijf

Telefoon*

E-mail*

Vraag*

Deze bedrijven gingen u voor!

Onderstaand een aantal bedrijven die een samenwerking met ons aan gingen voor relatiegeschenken en green gifts.

Door uw wensen en onze ervaring samen te brengen komen we tot een passend en uniek resultaat. Wij denken graag met u mee in oplossingen!