Over het bedrijf EasySeeds

Het team van EasySeeds bestaat uit twee enthousiaste ondernemers. Het concept is ontstaan vanuit het studieproject “Jong Ondernemen”. Jong Ondernemen is een project vanuit de Hogeschool van Amsterdam dat wordt gehouden in het tweede jaar van de studie Commerciele Economie voor Toekomstige Ondernemers. Met trots kunnen wij melden dat we de pitch hebben gewonnen!

Door de “groene” achtergrond van het team is de liefde voor het concept ontstaan. Het product is over genomen vanuit de agrarische sector, hier wordt het op grote schaal gebruikt vanwege gemak en de regelgeving van onkruidbestrijding. Met het oog op de trends biologisch en gezond leven is EasySeeds gestart om de consument een gemakkelijk alternatief te bieden voor de normale zakjes met zaad. EasySeeds staat voor een innovatief product: de zaadmat. De zaadmat biedt de consument vele gemakken om zelfstandig groenten en bloemen te kweken. Met het oog op de op de toekomst verwacht EasySeeds in de aankomende tijd uit te breiden naar meer verschillende productvarianten.

Het team achter EasySeeds

Mitch Komen
Mitch Komen
Mitch heeft ervaring opgedaan met agrarische producten door zijn bijbaan in de bloembollensector. Twee jaar geleden ruilde Mitch de prut aan zijn handen in voor (online) marketing werkzaamheden in onze hoofdstad. Zijn groene vingers en kennis over marketing geven EasySeeds een boost aan creativiteit. Mitch is verantwoordelijk voor de marketing, de productie en optimalisatie van de EasySeeds producten.
Fabian Broersen
Fabian Broersen
Fabian was op jonge leeftijd al te vinden tussen de trekkers en de gezonde Hollandse groenten. Doordat zijn vader een eigen spinaziebedrijf heeft is hij steeds bekender geworden met het kweken van gezonde en sterke groenten. Naast de passie voor groenten is Fabian zich gaan richten op de inkoop en verkoop van producten. Fabian is verantwoordelijk voor de sales en optimalisatie van de EasySeeds producten.