De Bloemenmat is groen, gemakkelijk en goed!

De bloemenmat is een papieren zaadmat ingezaaid met zaden voor bloemen die bijen en vlinders aantrekken. De zaden zijn over de gehele zaadmat verspreid, dit betekent dat er een kleurrijke en levende tuin vol bloemen ontstaat tijdens de bloeiperiode. Het papier biedt veel gemak en zorgt er daarnaast voor dat onkruid wordt tegengehouden. Je kunt de zaadmat op elk gewenst formaat knippen, zodat deze past in je tuin of in bloembakken. Na 5 a 6 weken staan de bloemen in volle bloei! Nadat de bloemen zijn uitgebloeid hoeft de mat niet verwijderd te worden, de zaadmat breekt volledig natuurlijk af.

De Bloemenmat is ecologisch

De zaadmat van EasySeeds is gemaakt van houtpulp en bestaat uit twee lagen. De twee lagen papier worden bij elkaar gehouden door een lijm gemaakt van een zetmeel-substantie. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke materialen breekt de zaadmat volledig af. De natuurlijke materialen zorgen er voor dat er na de oogst van de groenten geen restafval zal achterblijven.

De dikke onderlaag houdt andere planten (bijvoorbeeld onkruid) tegen en zorgt ervoor dat je verzorgd je bloemen kan laten groeien!

  • Volledig afbreekbaar
  • Geen onkruid wieden
  • Geen chemicaliën

Al na 5 á 6 weken  een kleurrijke en levende tuin vol bloemen

Het zaad wat gebruikt wordt in de zaadmat is van hoge kwaliteit en heeft een hoge kiemkracht. De kwaliteit van het zaad is erg belangrijk. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit zaden worden ziektes voorkomen. Door het gebruik van deze zaden heb je al na 5 à 6 weken een kleurrijke en levende tuin vol bloemen!

De stappen tot succes!

Zoek een mooi en vruchtbaar plekje
Vouw de mat uit en leg hem neer
Dek de mat af met wat aarde
Geef regelmatig wat water aan je tuin
Laat die bijen en vlinders maar komen!

Varianten

Er zijn op dit moment twee verschillende varianten van de Bloemenmat verkrijgbaar. Naast de keuze uit verschillende varianten is het ook mogelijk om te kiezen voor andere lengtematen, namelijk 0,5 meter, 1 meter en 1,5 meter. Alle varianten zijn standaard 0,5 meter breed.

Bee Mix

De Bee Mix bevat zaden voor de volgende een- of meerjarige bloemen:
Dropplant, Bernagie, Zwart knoopkruid, Grote centauri, Korenbloem, Ganzenbloem, Gele ganzenbloem, Slangenkruid, Slaapmutsje, Beemdkroon, Phacelia, Betonie en Ijzerhard.

Butterfly Mix

De Butterfly Mix bevat zaden voor de volgende een- of meerjarige bloemen:
Duizenblad, Bolderik, Valse kamille, Gele kamille, Korenbloem, Knoopkruid, Zwart knoopkruid, Grote centauri, Gele ganzenbloem, Gladde walstro, Gele walstro, Havikskruid, Echte koekoeksbloem, Echte marjolein, Grote klaproos, Veldzuring, Schapenzuring, Pekbloem, Dagkoekoeksbloem en Ijzerhard.
Contact opnemen

De verpakking

De zaadmat is een leuk en origineel concept. Dat is ook te zien aan de verpakking! De verpakking presenteert de zaadmat als hij wordt opengemaakt. In het doosje zit natuurlijk de zaadmat en een flyer met extra uitleg. De zaadmat is erg gemakkelijk, maar voor de zekerheid is er toch een flyer bijgevoegd voor het beste resultaat!