Gisteren hebben Fabian en Arjen een presentatie gegeven aan de Business School leerlingen van de Regionale Scholengemeenschap Enkhuizen (RSG). Een middelbare school uit Enkhuizen met opleidingen voor MAVO tot en met gymnasium en tweetalig onderwijs.

De Business School is een stroming voor leerlingen om zich voorbereiden op het ondernemerschap. De leerlingen leren over ondernemen en daarbij nodigen ze ondernemers uit om hun ervaringen te vertellen. Zo ook ons. Fabian en Arjen hebben de toekomstige ondernemers verteld over hun ervaringen met betrekking tot ondernemen. Omdat wij ook nog niet lang ondernemen (net 1 jaar) kunnen wij goed vertellen wat onze ervaringen zijn in de eerste maanden van EasySeeds. Met goede vragen van de leerlingen, bijvoorbeeld waarom wij alleen aan bedrijven afzetten, zijn ze meer te weten gekomen over strategische keuzes en hoe om te gaan met leveranciers en eigen partners.

Wij vonden het erg leuk om de leerlingen iets te leren over ondernemen en zijn erg blij dat het RSG scholieren de kans geeft om alvast een kijkje te nemen in de keuken van het ondernemen.